Nieuw in de winkel dit najaar:

Nieuw in de winkel:

Regenhoedjes van vaude € 41.95

De herfst is prachtig om te wandelen en te beleven, maar een regenbui kan zomaar opsteken. Daar kan je je tegen kleden, maar een capuchon is ook niet altijd alles. Daarom nu fijne waterdichte hoedjes en petten van o.a. Vaude, Hierdoor houd je zicht, word je bril niet nat, en voorkom je dat je hoofd afkoelt door een flinke bui.

Gore- Tex jas van Sprayway 399,95

Er bestaat waterdicht, en er bestaat het Gore-Tex membraam wat maximaal ademt en gegarandeerd waterdicht is. Wij kennen het met name van de schoenen, maar Sprayway heeft 3 laags Gore-Tex gevoerde jassen. Voor maximaal draagcomfort en gegarandeerd waterdichte jassen, ook onder de extreme omstandigheden. Bovendien zorgt het membraam ervoor dat de jassen maximaal ademen en ook veel langer dan vergelijkbare producten meegaan.

Kom ze passen en bekijken in de winkel

Hoge dura wandelschoen

Afgelopen voorjaar kwam Durea al met een lage loopschoen die extra ondersteuning bied en de pasvorm heeft van dit topmerk, en voor het najaar komt daar ook een half hoge versie bij. Extra stevig om de enkel, warm bij guur weer en als je het leren buitenwerk goed onderhoud gewoon waterdicht!

Gamaschen/ beenstukken/ Gaitors GTX

Wat heb je nu echt nodig bij een stevige wandeling in de uiterwaarden? Nou deze Gamaschen.

Wandelschoenen, zelfs de beste van zijn soort, zijn vaak niet opgewassen tegen lange stukken wandelen in nat gras. OM de schoenen en de broek extra te beschermen werken deze beenstukken/ Gamaschen als extra bescherming. Verkrijgbaar als standaard waterdichte versie, maar ook in een Gore Tex uitvoering voor extra bescherming en beter ademend. Je trekt ze makkelijk aan over je broek en schoenen, en bent zo verzekerd van droge benen en extra bescherming tegen al het vocht wat in dat natte gras zit.