Promenade wandeldag 13 April 2024

Succesvolle Promenade Wandeldag 2024: Een Dag van Enthousiasme en Solidariteit

Op 13 april 2024 vond de jaarlijkse Promenade Wandeldag plaats, georganiseerd door de wandelschoenenspecialist.nl. Als organisatie kijken we met immense trots en tevredenheid terug op het verloop van deze bijzondere dag, waarop we een overweldigend aantal enthousiaste deelnemers mochten verwelkomen.

Met vreugde delen we mee dat we tijdens deze editie een prachtig bedrag van €1186,50 hebben opgehaald voor Stichting Roparun. Dit succes hebben we te danken aan de onvermoeibare inzet van alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

In samenwerking met de Brandwijk Bommelerwaard Runners, die de promenadeloop op dezelfde dag hebben georganiseerd, zullen we gezamenlijk dit bedrag overmaken naar Stichting Roparun, in de hoop een positieve impact te hebben op het leven van degenen die getroffen zijn door kanker.

Met dit succes in gedachten kijken we al uit naar de volgende editie van de Promenade Wandeldag, die gepland staat op 12 april volgend jaar. We hopen opnieuw een beroep te mogen doen op de steun van onze gemeenschap en nog meer deelnemers te verwelkomen om samen een verschil te maken.

We willen graag al onze deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en betrokkenheid. Jullie suggesties en feedback zijn van onschatbare waarde, en we beloven deze ter harte te nemen bij het organiseren van het evenement volgend jaar. Samen streven we ernaar om een nog mooier en memorabel wandelevenement neer te zetten, waarbij solidariteit en gemeenschapszin centraal staan.

Voor meer informatie en updates over de Promenade Wandeldag 2025, blijf ons volgen op onze website en sociale mediakanalen.

Met hartelijke groeten,

De familie vonk van de wandelschoenen specialist & Hoevens schoenenspeciaalzaak