Promenade wandeldag op 13 april 2024

Op zaterdag 13 april vindt de jaarlijkse Promenade Wandeldag plaats, georganiseerd door de Outdoorwinkel Wandelschoenen Specialist. Ontdek de betoverende schoonheid van de Bommelerwaard tijdens deze speciale dag, waarbij je kunt kiezen uit tochten van 5, 15, 30 en 42 kilometer, allemaal startend en eindigend bij onze wandelschoenenwinkel.

Wil je deelnemen aan deze unieke wandelervaring? Schrijf je dan eenvoudig in via onze website. Als extra stimulans maak je tijdens de Promenade Wandeldag kans op een paar hoogwaardige Duca wandelschoenen met een innovatief dempingssysteem en geavanceerd afrolsysteem in de zool.

De eerste wandelgroepen vertrekken om 8 uur, en de dag wordt afgesloten om 17.00 uur. Tijdens dit evenement staan onze experts de hele dag paraat in de winkel om al je vragen over wandelen en outdoor activiteiten te beantwoorden. Mis deze kans niet om samen met gelijkgestemden de natuur te verkennen en te genieten van een dag vol avontuur.

Registreer je vandaag nog via onze website en sluit je aan bij de Promenade Wandeldag in Zaltbommel op 13 april. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol wandelplezier!

Opbrengst naar het goede doel

Stichting Roparun zet zich in voor het welzijn van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Van de inrichting van inloophuizen tot vakanties voor hen en hun families, workshops over uiterlijke veranderingen, tot fijne dagen uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes. Ook ontwikkelen ze ‘palliatieve boxen’ voor terminale patiënten die thuis willen verblijven. De opbrengsten van deze dag, in samenwerking met de Promenade Loop, gaan naar Stichting Roparun, waarmee zij hun waardevolle missie kunnen voortzetten. Steun dit goede doel en maak een verschil in het leven van mensen in hun moeilijkste momenten.

3e editie

In 2022 introduceerden we onze eerste wandeldag, en in 2023 bleek het voor de tweede keer een groot succes. Met maar liefst 106 enthousiaste wandelaars en talrijke bezoekers hebben we een fantastische dag kunnen verzorgen voor uiteenlopende wandelliefhebbers. De prachtige natuurtochten rondom Zaltbommel zorgden voor een uitdagende marathonwandeling met een gevarieerd deelnemersveld. We waren verheugd om meer dan 700 euro op te halen voor het goede doel. Een hoogtepunt voor een van de deelnemers was de ontmoeting met een bever tijdens de 15 km door de Kil van Hurwenen, waarvan prachtige foto’s zijn gemaakt.